Blogolj!

Dobj el mindent, jön a Reszkessetek, betörők! füves változata

Kétségtelen, hogy világszerte hatalmas siker volt a Reszkessetek, betörők!, de hazánkban igazi valahogy még nagyobb kultstátusznak örvend, mint a világ többi részén, hiszen nincs karácsony a kis Kevin szociopata csíntevései nélkül. 

Na, most az újragondolás kapcsán adott nekünk egy Ryan Reynolds, aki mostanság elég szépen visszaküzdötte magát a köztudatba, hála a Deadpool óriási sikereinek, meg egy, a Fox Stúdióhoz tartozó Maximum Effort, akikkel közösen jöhet a Reszkessetek, betörők! új, füves verziója. Igen, füves. Merthogy ez amolyan felnőtteknek szóló, lazulós-röhögős reboot lenne.

via GIPHY

A sztori pedig egy, már a 20-as éveiben járó férfiról szólna, aki lekési a családi síelést, így kénytelen az ünnepeket egyedül eltölteni. Eddig volt a már jól ismert sztori, majd jön az a csavar, hogy a történet szerint a srác később betépve elkezdi azt hallucinálni, hogy be akarnak törni az otthonába, végül kiderül, hogy tényleg van egy banda, akik szívesen megfújnák a házból a cuccokat.

A film elvileg Stones Alone címen fog érkezni, a rendezői teendőket Augustine Frizzell (Never Goin' Back) látja el, míg a forgatókönyvön Matt Mider dolgozhat. Ryan Reynolds pedig producerként és színészként is kiveszi a részét az R besorolású projektből. 

(Borító: newshub.co.nz)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/56186/pics/lead_800x600.jpg
reboot,Rövidzárlat,Ryan Reynolds,vígjáték
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?