Blogolj!

Robert De Niro is beszáll a képregényfilmek világába?

A Marvelt nehéz lepipálni, ha már a képregényfilmeknél tartunk, ennek ellenére persze a DC nem adja fel, bár már volt pár csúfos buktájuk az elmúlt években. Most viszont lehet, hogy kilábalnak ebből.

Azt tudjuk, hogy közeledik a Joker-film, ősszel el is indul a forgatás, a címszereplő pedig nem lesz más, mint az a Joaquin Phoenix, aki azon kívül, hogy marha jó színész, sokszor bekattan és évekig csak trollkodik. Sebaj, szerencsére erről mostanában már leszokott, de furcsa karakterének köszönhetően nagy a valószínűsége annak, hogy Joker szerepében kimondottan jól fogja érezni magát, mi, nézők ennek meg felettébb örülni szoktunk.

Joaquin Phoenix Jokerként? Jöhet!

A pletykák szerint viszont Robert De Nirot is kiszemelték a készítők a Joker-filmre, ami újabb bizakodásra ad okot, bár De Niro hiába mestere a színjátszásnak, mostanában nem épp felejthetetlen filmjeiről híres. Viszont ha a DC elintézi, hogy ez a két figura egy filmben szerepeljen, akkor azért már beülünk a filmre, nem igaz?

A tervek szerint a Joker-mozi egyébként nem lesz olyan színes-szagos, mint inkább drámai és sötét hangvételű, ahogy ez mostanában szokás és leginkább a karakterfejlődésre koncentrál majd.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/56058/pics/lead_800x600.jpeg
DC,képregény,Rövidzárlat,szuperhős
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?