Blogolj!

4+1 film, amiben igazából szexelnek

Sokan azt gondolják, hogy minden csak ámítás egy-egy mozifilmben. A látszat viszont sokszor csal, olyannyira, hogy néha az, amit baromira nem gondolnánk igazinak, bizony nagyon is az. Ha szexről van szó, úgy pedig még pikánsabb a helyzet.

Annak ellenére, hogy rengeteg színész hiteles alakítást tud nyújtani az ágyban is, sokszor a rendező nincs igazán megelégedve egy lepedőbe csavart párral, hanem a kőkemény igazság kell neki (és nekünk nézőknek is). Hogy ez pedig mit is jelent? Azt, igen.

Lars von Trier dán botrányrendező neve nem véletlenül bukkan fel ezen a listán, hiszen szokatlan is lenne, ha a provokatív direktor ne akarna mindent megmutatni és mindenkit meghökkenteni. A nimfomániás című filmjénél meg nyilván ez a helyzet, mert már a címéből is adódik, hogy ott nagyon is virítani kell, ha tetszik, ha nem. Annyi a bökkenő, hogy bár sokat szexelnek a filmben, magát az akciót nem épp a színészek hajtják végre, hanem profik, azaz pornószínészek.

Ugyanez vonatkozik Trier az Antikrisztus című mozijára is, ahol abban a bizonyos zuhanyzós jelenetben sem Willem Dafoe férfiasságát látjuk éppen „munka” közben, ennek ellenére a vizuális lényeg nagyon is hiteles.

Az 1973-as Ne nézz vissza! című horrorban Donald Sutherland bonyolódik szexbe filmbéli feleségével. A pletykák szerint a forgatás során kissé elszabadultak az ösztönök, és a két színész valóban egymásnak esett a stábtagok és a kamerák előtt, de ezt egyikük sem erősítette meg. (Mondjuk nem is tagadták…)

A 9 dal egy szerelmi kapcsolatot mutat be zeneszámokon keresztül. A film tele van visszaemlékezésekkel és konkrét szexjelenetekkel, amik sokaknál kiverték a biztosítékot, ugyanis orális szex, és premier plánban mutatott elélvezés is látható. Szaftos…

Az orális szex témáját dolgozza fel a kedves című A barna nyúl is, ám a filmben ez nem igazán kedvesen, mint inkább látványosan van bemutatva. A film főszereplője, Chloe Sevigny szépen letérdel a férfi elé és gondosan kényeztetni kezdi. A poén persze az, hogy a férfi egyben a rendező is, Vincent Gallo. Cseles.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/55938/pics/lead_800x600.jpg
lista,Vegyes vágott,videó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?