Blogolj!

Schwarzenegger Magyarországon terminátoroskodik

Javában folynak a munkálatok a Terminator 6 kapcsán, ami nagyon reméljük, hogy az ígéreteknek megfelelően jobb lesz, mint nem is olyan régi elődei. Meglátjuk, mindenesetre már az is örömteli, hogy Schwarzenegger itt ólálkodik a közelben, mint élő szövet a fémvázon.

Ma kezdődtek meg ugyanis a forgatási munkálatok Komáromban, a volt Nokia-gyárban, és ha minden igaz, Schwarzi is fel fog bukkanni.

Fotó: Fuszek Gábor

A film producere egyébként az a James Cameron, aki a klasszikus Terminátor-filmeket készítette, és talán tényleg bízhatunk abban, hogy jó kezekben van a mozi, arról nem is beszélve, hogy nemrég kerültek ki olyan brutál menő fotók Linda Hamiltonról a forgatás közben, hogy már arról is lehet sejteni, hogy ez nagyon fasza kis film lesz.

A legújabb Terminator-mozi keményebb lesz, mint valaha

Forog a Terminator-mozi, így egyre több az infó róla. A Terminator-franchise is beleesett abba a csapbáda, hogy minél több film készül belőle, annál rosszabb lesz. Ennek ellenére most kicsit azért bizakodunk, ugyanis a Tim Miller-féle film igyekszik kitörölni a bénábbnál bénább mozikat a memóriánkból és azokat figyelmen kívül hagyva ereszti össze a régi, bevált arcokat és egy jobb sztorit.

Legyen igazunk!

(borító: independent.co.uk)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/55836/pics/lead_800x600.jpg
Arnold Schwarzenegger,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?