Blogolj!

Brad Pitt és Leonardo DiCaprio nem akart a hegyek között enyelegni

Az Ang Lee rendezésében mozikba kerülő Brokeback MountainTúl a Barátságon 2006-ban a nyolc Oscar-jelölésből hármat is díjra váltott. Az eredeti tervek szerint azonban Gus Van Sant (Good Will Hunting) rendezte volna a filmet, olyan arcokkal, mint Brad Pitt és Leonardo DiCaprio.

Gus Van Sant az IndieWire-nek adott friss interjújából derült ki, hogy végül miért nem ő dirigálta le az azóta már klasszikussá váló mozit. A rendező elmondása alapján azért távozott a projekt éléről, mert a legnagyobb A-listás neveket szerette volna megszerezni a két cowboy szerelméről és megpróbáltatásairól szóló alkotáshoz. Mint elmondta, akárkit keresett meg a szereppel, mindenki visszautasította,"senki nem akarta megcsinálni."

Rengeteget dolgoztam rajta, és úgy éreztem, hogy egy nagyon erős csapatra lesz szükség, híres színészekre. De nem működött. A szokásosokat neveket kérdeztem meg: Leonardo DiCapriót, Brad Pittet, Matt Damont, Ryan Philippe-et. Mind nemet mondtak.

Ezen a rendező behisztizett és ott is hagyta a projektet, ami így került végül Ang Lee-hez, aki Jake Gyllenhaalt és Heath Ledgert választotta ki a két főszerepre, akiknél ma már elképzelni sem tudunk jobb választást. 

(Borító: digitalspy.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/55833/pics/lead_800x600.jpg
Brad Pitt,dráma,Jake Gyllenhaal,Leonardo DiCaprio,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?