Blogolj!

Magyarországon forog a legendás kultfilm remake-je

A Dűne a nyolcvanas évek kultuszfilmje, ami mára már igazán kinőtte magát, olyannyira, hogy remake-et készítenek belőle, ráadásul nálunk.

Napjaink legígéretesebb rendezőjének úgy tűnik bejött az itteni forgatás nem is olyan rég, hiszen Denis Villeneuve Magyarországon dolgozott a Szárnyas fejvadászon és ennek köszönhettük azt is, hogy Ryan Gosling odavolt az Aldiért, Harrison Ford pedig előszeretettel cangázott az országban.

Szóval Villenenuve nagy álma válhat valóra a Dűne remake rendezésével, és eddigi munkáit ismerve, nem is lesz vele gondja, mert ha sci-firől és különleges látványvilágról, atmoszférateremtésről beszélünk, akkor ő a mi emberünk (elég például csak az Érkezésre gondolni.) Annyit viszont elárult már, hogy bár odavan a David Lynch-féle filmért, nem akar majd rá hasonlítani, saját elképzeléseit akarja megvalósítani.

Timothée Chalamet és Denis Villeneuve

A tervek szerint a forgatás februárban kezdődik majd, és Villeneuve mellé az a Timothée Chalamet is csatlakozik a pletykák szerint, aki a legutóbbi Oscar-gála nagy várományosa volt, amióta pedig letarolta kb az összes filmfesztivált a Szólíts a neveden! című mozijával, megállíthatatlan, és olyan nevekkel dolgozik, mint Woody Allen és Steve Carell. És még csak 22 éves.

Szóval a Dűne jön, a sztárok jönnek, februárban pedig mindenki élesítse a szemét ésa fényképezőgépét, hátha el tud valakit majd csípni az utcán.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/55742/pics/lead_800x600.jpg
remake,Rövidzárlat,sci-fi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?