Blogolj!

Visszatér a bajusz a Star Wars legújabb részében

A bajusz büszke tulajdonosa pedig nem más, mint Lando Calrissian, azaz Billy Dee Williams.

Williams  még az eredeti George Lucas-féle trilógiából A Birodalom visszavág (1980) és A jedi visszatér (1983) című epizódjában szerepelt. Az utóbbi években pedig különböző rajzfilmsorozatokban és videojátékokban szinkronizálta az űrsaga népszerű hősét.

A karakter az idén bemutatott Solo: Egy Star Wars-történet című, Han Solo fiatalságáról készült különálló Star Wars-filmben is megjelent, abban azonban az ifjú Calrissiant Donald Glover játszotta, majd arról is szó volt, hogy eredetfilmet is kap, de ezt a Solo-mozi bukása után elvetették.

A Star Wars-vonaton nincsen fék

Még épphogy bemutatták Cannes-ban a Han Solo-mozit, máris megvan az újabb spinoff terve Lucaséknak. Még ki sem hűlt a vászon a cannes-i Han Solo-premier óta (amit szerettek is meg nem is, de ha a film körüli balhékat nézzük, akkor csoda, hogy elkészült), a robogás nem áll meg: újabb spinoffon agyalnak a Lucasfilmnél.

A Star Wars IX. részét J. J. Abrams rendezi, a filmben a nézők az új trilógia főhőseit alakító Daisy Ridleyt, John Boyegát, Oscar Isaacet és Adam Drivert is láthatják majd. Az új szereplők között lesz Keri Russell.

A film megint karácsonyi ajándék lesz, de csak egy év múlva, 2019. december huszadikán.

(borító: polygon.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/55431/pics/lead_800x600.jpg
Csillagok háborúja,fantasy,Rövidzárlat,sci-fi,Star Wars
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?