Beperelték Johnny Deppet bántalmazásért

Kétségtelen, hogy jobb napokat is megélt már az 55 éves színész, akivel legutóbb még azért foglalkozott a világsajtó, mert elég ijesztően néz ki, most pedig épp bántalmazás miatt perlik.

Deppnek korábban is volt már egy hasonló ügye, amikor volt felesége, Ambar Heard állította a váláskor, hogy a színésznek gyakran eljárt a keze, amikor részeg volt. Heard ezt fotókkal is bizonyította a bíróságon, ám ekkor még mindenki megvédte a Deppet, hogy ő bizony soha nem tenne ilyet és Heard csak a pénzére hajt.

Nos, most úgy látszik, hogy az egykor körberajongott Depp mégiscsak agresszív, ha fullba nyomja a kokót és a piát, ugyanis a The Hollywood Reporter értesülései szerint a színész a City of Lies forgatásán megverte az egyik stábtagot.

Gregg “Rocky” Brooks állítólag a rendező utasítását továbbította a színésznek, miszerint aznapra abba kell hagyniuk a forgatást, mire Depp ordítozni kezdett vele, majd bevitt neki két gyomrost is. Brooks elmondása alapján az 55 éves színész akkor is bűzlött a piától, sőt az egész forgatást végigdrogozta és itta.

via GIPHY

Az incidens után Deppet a testőrei kísérték el a helyszínről, amit a stábtag nem hagyott annyiban, ugyanis beperelte a színészt, de még a stúdiót is, amiért az elbocsájtotta őt, miután nem volt hajlandó írásba adni, hogy nem tesz feljelentést az ügy miatt

(Borító: metro.co.uk, Fotó: quora.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/55410/pics/lead_800x600.jpg
Johnny Depp,Rövidzárlat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?