Elhunyt Csukás István
A Kossuth-díjas költő, író, a Nemzet Művésze 83 éves volt.
Blogolj!

Újabb színész tálalt ki Kevin Spacey durva szokásairól

Október óta rengeteg helyről halljuk a szexuális zaklatásos történeteket, amik leginkább Harvey Weinstein producert érték, de Kevin Spacey-ról is durva dolgok derültek ki. Egy hosszabb hírszünet után viszont most egy kollégája is beszámolt egy esetről.

Guy Pearce színészt közös filmjük, az 1994-es Szigorúan bizalmas forgatásán érte kínos és zavarbe ejtő helyzet, hála Spacey-nek.

Jelenleg elég nehéz róla beszélni. Elképesztő színész, nagyszerű színész. Igen, egy kicsit nehéz volt vele dolgozni. Szeret fogdosni. Szerencsére huszonkilenc éves voltam, nem pedig tizennégy.

Guy Pierce

Az utolsó mondat arra az ügyre utal, amikor is egy bizonyos Anthony Rapp elmesélte, hogy hogyan mászott rá és szexuálisan hogyan molesztálta őt amikor még csak tizennégy éves volt.

A lavina ekkor indult be Spacey ellen, olyannyira, hogy A világ össze pénzéből Ridley Scott kivágta, azóta pedig igyekszik el is tűnni a nyilvánosság elől, hiszen mindenki számára egyértelmű, hogy egy kiváló színész nagyszerű karrierje ezek után már sosem lesz olyan mint régen.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/55170/pics/lead_800x600.jpg
Kevin Spacey,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?