Blogolj!

Tom Hardy bejelentkezett James Bond szerepére?

Jól emlékszünk rá, hogy sokáig ment a huzavona Daniel Craig és James Bond karaktere között, pontosabban amiatt, hogy elvállalja-e újra a titkosügynök szerepét vagy sem. A találgatásoknak már vége, újra felölti a 007-es gúnyáját, de egyesek mást is el tudnánk képzelni a helyére.

Tom Hardy a kiválasztott, legalábbis egy olyan tapasztalt és autentikus ember szerint, aki szintén évekig jamesbondoskodott. Pierce Brosnan bár jónak tartja Craiget is, Tom Hardy-t tartaná a megfelelő utódnak a számos jelölt közül (szóba jött már Idris Elba, Tom Hiddlestone is).

Daniel Craig hihetetlenül jó Bond volt. Erős megjelenése miatt el is hiszed, hogy képes embert ölni. De azt gondolom, Hardy remek választás lenne. Örülnék, ha láthatnám a szerepben, és ő bele tudná vinni azt a kis csavart a figurába, ami kell.

Mond valamit, hisz tudjuk jól, hogy Hardy egy kemény macsó figuráját előszeretettel és könnyűszerrel tudja hozni, arról nem is beszélve, hogy neki kb minden szerep jól áll. Amíg viszont csak a rajongók ábrándoznak erről, találkozhatunk vele a Pókember spinoffban, azaz a Venomban és javában készül az Al Capone-mozi is.

Ennek ellenére pár hónappal ezelőtt is felmerült a színész neve, ami az utánpótlást illeti, és reményre ad okot, hogy bár igen sejtelmesen válaszolt a találgatásokra, de az kiderült, hogy nem zárkózik el a nemes feladattól. Helyesen is teszi!

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/55007/pics/lead_800x600.jpg
James Bond,Rövidzárlat,Tom Hardy
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?