Aláírták az új Brexit megállapodást az EU-csúcson
Aláírták az új megállapodást az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről a tagországok vezetőinek csúcstalálkozóján csütörtökön Brüsszelben.
Blogolj!

Liam Neeson özvegye még nála is keményebb

Hollywood szép lassan megtanulta, hogy új Steve McQueen érkezett a városba, aki színészet helyett a rendezésben alkot maradandót. A rendező legújabb filmje, a Nyughatatlan özvegyek szerencsére hozzánk is eljut, és már az első magyar kedvcsinálót is megnézhetjük.

McQueen olyan filmekkel vette meg a lábát az álomgyárban, mint az Éhség, A szégyentelen és a 12 év rabszolgaság, utóbbiért pedig még Oscar-bácsit is hazavihetteMcQueen mellett a Holtodiglan és a Sötét helyek szerzője és forgatókönyvírója, Gillian Flynn dolgozhatott még a sztorin, ami a rendező első akciójelenetekkel is megpakolt alkotása, ettől csak még érdekesebbnek ígérkezik. 

A film története az előzetesből is kiderül: adott négy nő, akiknek gengszter férjeik egy balul elsült rablás közben meghalnak, de az árut akkor is le kell valakinek szállítania a megrendelőnek, plusz még valahogy bosszút is kéne állniuk. Az Oscar-díjas Viola Davis mellett olyan színészeket láthatunk még a főbb szerepekben, mint Michelle Rodriguez, Colin Farrell, Jon Bernthal, Elizabeth Debicki, Daniel Kaluuya, Garret Dillahunt, Lukas Haas, Carrie Coon, Jacki Weaver, valamint a szintén Oscar-díjas Robert Duvall.

(Borító: player.hu)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/54765/pics/lead_800x600.png
akció,dráma,előzetes,Rövidzárlat,thriller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?