Blogolj!

Buddha, egy rakás pénz és éjsötét sztori: ilyen a legújabb Aranyélet

Hogy mi van? Teszi fel a kérdést az, aki nem igazán érti, hogy mi köze van ennek a három dolognak egymáshoz, de az Aranyélet-függők nagyon is jól tudják.

Lassan, de biztosan jön az október, azaz az Aranyélet harmadik évada, ami persze tök jó (legalábbis annak, aki szereti a sorozatot - pláne a kezdetektől), de közben mégsem olyan jó, hiszen ez lesz az HBO magyar szériájának utolsó etapja.

Még egy sorozat, amit jó nézni - Aranyélet

Azt már többször megállapítottuk, hogy a sorozatok fénykorukat élik, de az még örömtelibb, hogy a magyar sorozatok is összeszedték magukat. Hol van már a Szomszédok, Barátok közt-féle minőség és történetvezetés? 2011 óta, amikor is magyar gyártású (bár külföldről átvett) sorozat, a Terápia elindult az HBO-n, rá kellett jönnünk arra, hogy van még remény; igényes, élvezhető hazai folytatásos sztorik tudnak készülni.

Ahogy azt már megfigyelhettük, nem épp egy gyerekmeséről van szó, a Miklósi család élete nem fenékig tejfel, a sumákolás, csalás, akciózás és kőkemény dráma négyszögében foglal helyet a sorozat, ami évadról évadra egyre sötétebb. Egyre több pénzzel és azzal a Buddha-szoborral, ami egy fájó pont szimbólumává vált a második évadban.

Ízelítőt pedig most kaptunk a befejezéshez, bár nem sok, de mégis valami (és nem szabad kihagyni, hogy szokás szerint nagyon faszán rakták össze) és a fanatikusok már találgathatnak is, hogy mi vár ránk ősszel. Nem épp egy aranyélet, az tuti!

1
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/54495/pics/lead_800x600.png
akció,Aranyélet,családi,dráma,előzetes,krimi,Rövidzárlat,Sorozat,videó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Saca-Carolina
Saca-Carolina 2018-08-01 13:22:36
Jó sorozat volt! Várom a harmadikat! NEM LESZ KÖNNYŰ "űberelni" !!! :)
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?