Blogolj!

Az Apáca előzetese magyarul is rád hozza a frászt

Elég jól megy a Démonok között horrorszéria szekere, hiszen az első rész parababája, Annabelle után a második felvonás démoni apácája is kapott egy saját spinoffot, amihez már megérkezett az első magyar előzetes is.

Az Annabelle 1-2 után Az Apáca a  harmadik soron következő Démonok között-spinoff. A sztori helyszínéül az 1950-es évek Erdélye fog szolgálni, ahová naná, hogy a Vatikán megbízásából érkezik az apácanövendék, Irene (Taissa Farmiga) és Burke atya (Demián Bichir). Ha még nem keltene elég baljós hangulatot Erdély vadregényes tája, megfejelték az egészet egy ódon kolostorral is, ahová főhőseink azért látogatnak el, hogy felderítsék egy ottani apáca rejtélyes halálát. Majd - ahogy annak lennie kell - a nyomozás során gyorsan rájönnek, hogy valami nagyon nem stimmel a hellyel.

A film történetén az Annabelle-horrorokat is jegyző Gary Dauberman dolgozott, a széria korábbi részeit társíró, producer és rendezőként is jegyző James Wan segítségével. A rendezői teendőket pedig ezúttal Corin Hardy (The Hallow) vállalta be. 

Az Apáca riogatására szeptembertől válthatunk majd jegyet. 

(Borító: cineblog.it)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/54364/pics/lead_800x600.jpg
Az Apáca,Démonok között 2.,előzetes,horror,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?