Blogolj!

Belépett a kétmilliárdosok elit klubjába a Bosszúállók: Végtelen háború

Most biztos megy a pezsgődurrogtatás a Disney-nél rendesen, ugyanis a Bosszúállók: Végtelen háború 48 nappal a bemutatója után átlépte a kétmilliárdos álombevételt, ráadásul mindezt úgy, hogy a Marvel gigaprodukciója az első szuperhősfilm a filmtörténelemben, ami képes volt erre a teljesítményre. 

Az sem elhanyagolható tény, hogy erre a teljesítményre eddig csak három film; az Avatar (2009), a Titanic (1997) és a Star Wars: Az ébredő Erő (2015) volt képesA több mint húsz szuperhőst felvonultató Végtelen háború bevétele hétfőn, 48 nappal a premierje után lépte át a kétmilliárdos álomhatárt. 

Emellett a film még egy 257,7 millió dolláros nyitóhétvégi bevételi rekordot is felállított, valamint a 656 millió dolláros eddigi jegyeladásával az ötödik legnagyobb bevételű produkció lett Észak-Amerikában. 

Kínában pedig minden idők harmadik legnagyobb, 370 millió dolláros bevételét hozta. Már csak az a kérdés, hogy a 2019-ben mozikba kerülő második felvonás felül tudja- e majd múlni ezeket az őrületes számokat? 

(Borító: screenrant.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/54104/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,akció,Disney,kaland,képregény,Marvel,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?