Blogolj!

A Halloween első magyar előzetese új szintre emeli a rettegést

Kétségtelen, hogy John Carpenter 40 (!) éves klasszikusa, a Halloween - A rémület éjszakája minden horrorfilmes listán előkelő helyet foglal el, ami nem is csoda, hiszen a horror mestere 1978-ban megmutatta a jónépnek, hogy mi is az a rettegés.

Azt pedig most felejtsük el, hogy az első zseniális részt még kilenc borzalmas vagy csak szimplán felejthető folytatás is követett, hiszen a legújabb újragondolás rendezője, David Gordon Green (Ananász expressz, Király!) is ezt teszi. Ugyanis az eddig egyébként főleg a humor műfajában bizonyító író/rendező egyszerűen figyelmen kívül hagyta azokat a filmeket, amelyek Carpenter eredeti alkotása után szerepeltek a franchise-ban és negyven év elteltével, az első rész eseményei után veszi fel újra a fonalat. 

Mindezt úgy, hogy az eredeti főszereplők is visszatérnek: Jamie Lee Curtis, mint Laurie Strode, Nick Castle pedig negyven év után bújik ismét Michael Myers bőrébe. Az előzetes alapján minden esély megvan rá, hogy egy olyan folytatást kapjunk, amely az elvakult horrorfanatikusokon kívül az átlag nézőnek is bejöjjön. 

A Halloween stílusosan októberben érkezik majd a mozikba. 

(Borító: imdb.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53920/pics/lead_800x600.jpg
előzetes,horror,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?