Blogolj!

Johnny Depp 55

Hollywood egykor ünnepelt rosszfiúja, a csajok álma, és a filmek királya még csak 55 éves, de már olyan, mintha 40 éve a filmiparban lenne. Volt fent és lent, és sajnos mostanában már egyre lejjebb. Depp amúgy sem egy átlagos pasas, így ehhez mérten több évtizedes karrierje sem az.

Az 55 évhez rengeteg film és balhé is társult az egyre bénább filmektől kezdve, bántalmazáson keresztül csúnya válásig és legutóbb pedig beteges külsejével riogatta az embereket.

Ijesztően lefogyott Johnny Depp, aggódnak a rajongók

A legfrissebb képek alapján valami baromira nincs rendben az 54 éves világsztárral, a rajongók már azért aggódnak, hogy betegség állhat a drasztikus fogyás mögött. Depp nemrég fejezte be a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei, a City of Lies, illetve a Richard Says Goodbye című filmek forgatását, majd egyből fejest is ugrott egy európai turnéba a Hollywood Vampires nevű zenekarával, amelyben rajta kívül olyan arcok vannak, mint Alice Cooper és Joe Perry.

Közben persze kiderült, hogy egy szerep miatt fogyott le hatvan kilósra, ennek ellenére Depp már régóta árnyéka önmagának annak ellenére, hogy filmjei most is akadnak bőven, például a City of Lies, vagy a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei is nemsokára jönni fog.

Rappergyilkos után kutat Johnny Depp

A szebb napokat látott Johnny Depp most egy megtörtént esetet feldolgozó moziban szerepel. Főszerepben Los Angeles, a sztárrapper, gyilkosság és sok mocskos titok. A kilencvenes években csak úgy tobzódtak az amerikai fenegyerek rapperek. Akkor még tényleg komolyan gondolták ezt az életformát és nem csak póz volt az egész, nem csak odamondogatós szövegekkel mentek egymásnak.

Szóval munka van bőven, de kérdés, hogy minek... Jó, ne legyünk ennyire rosszindulatúak, és nézzük meg, hogy miért is szerettük, vagy szeretjük még Johnny Deppet.  

Érdekes módon egy másik fura figura, Nicolas Cage volt az, aki meglátta benne a tehetséget, így neki köszönhetően Depp húszévesen szerepet kapott a Rémálom az Elm utcában című moziban.

Ezután nem kellett sok, hogy meglássák benne a potenciált, és a kilencvenes évek elejét (meg utána még jó pár évet) Tim Burtonnel töltötte. Az Ollókezű Edwarddal vagy az Álmosvölgy legendájával pedig máris megelőlegezte magának a fekete humorú, maszkos bolond figuráját, amit a mai napig nehezen tud levetkőzni. Viszont a Tim Burton-időszak a mai napig ütőképes maradt.

Aztán jött az elkerülhetetlen: Jack Sparrow figurája, akit egyszerűen nem lehet leállítani. A Karib-tenger kalózai franchise-zá nőtte ki magát, a Depp által alakított Sparrow pedig egyfajta ikon lett. Bár tegyük hozzá, hogy Deppnek könnyű dolga volt, amikor a kissé szétesett, piás és zűrös kalózt kellett játszania.

És ha már zűrök: az elmúlt évek nemcsak bénácska filmejinek bukásairól, hanem magánéleti bukdácsolásairól is szóltak. Nemrégiben vált el a nála sokkal fiatalabb Amber Heardtől. Ez persze sosem kellemes, de nemcsak rengeteg pénzt vitt ez a dolog, hanem Depp jóhírét is, ugyanis bántalmazásra utaló felvételek kerültek elő. Ehhez még hozzájárult az a kínos eset is, hogy annak ellenére, hogy a színészt többször is a legjobban fizetett színésznek kiáltották ki, mégis bődületes adósságokba verte magát, amit lényegében csak magának köszönhet. Mert így jár az ember, ha nevetségesen sok pénzt költ a borgyűjteményére, magánszigetekre és falvakra és a furábbnál furább hóbortjaira.

Ennek ellenére Depp neve nehezen kopik ki a menő hollywoodi közegből, ami talán nem is baj, mert ki tudja, hátha nemsokára villant tehetségéből megint valami olyat, mint ami miatt megszerette őt egy világ.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53872/pics/lead_800x600.jpg
Johnny Depp,lista,szülinap,Vegyes vágott,videó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?