Blogolj!

Tarantino legújabb filmje csak úgy hemzseg a sztároktól

Bár már megszokhattuk, hogy Tarantino nagy gonddal szedi össze a legmenőbb arcokat filmjeihez, nehéz volt elképzelni, hogy a most készülő Volt egyszer egy Hollywood színészgárdája még izgalmasabb is lehet.

Eddig ugye annyit tudtunk, hogy Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Michael Madsen, Tim Roth, Kurt Russell, Margot Robbie és Burt Reynolds is benne lesz a filmben, de itt nem áll meg a névsor, ugyanis

Luke Perry, Dakota Fanning és Damian Lewis is benne van a buliban.

Újabb ütős nevek csatlakoztak Tarantino filmjéhez

A Volt egyszer egy Hollywood amúgy is izgalmas mozinak ígérkezik, és nem csak azért, mert Tarantino rendezi. Úgy tűnik, a szereposztás is igazán parádés lesz, megnyaljuk majd mind a tíz ujjunkat utána! Ha Leonardo DiCaprio és Brad Pitt nem lenne elég, ha Leo lelkesedése és a sztori, Hollywood, és a hippikorszak nem indítja be senki fantáziáját, akkor a további arcok szereplése talán igen.

Ezek a nevek a sorozatrajongók számára lehetnek ismerősek, ugyanis Perry még a kilencvenes évek kultsorozatából, a Beverly Hills 90210-ből, Lewis pedig a Homelandből lehet ismerős. Fanning pedig a kétezres években játszott kb minden bölcs, gyerekszerepet.

Ha ez így megy tovább, akkor mi is úgy leszünk vele, mint DiCaprio a forgatókönyv elolvasása után, pláne úgy, hogy azt már ugye tudjuk, hogy a Volt egyszer egy Hollywood Ponyvaregény-szerű, a hippi korszak kellős közepén játszódó mozi lesz.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53734/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?