Elhunyt Csukás István
A Kossuth-díjas költő, író, a Nemzet Művésze 83 éves volt.
Blogolj!

Ryan Gosling ezúttal szkafandert húz

A Kaliforniai álom sikersztorija és díjáradata után nem sokkal jött a hír, hogy a rendező és a főszereplő újra együtt dolgozik Neil Armstrong történetén. A First Man első képei most megérkeztek.

Damien Chazelle rendező eddig zenés mozijaival vált elismertté, hiszen a Whiplash és a Kaliforniai álom is kétségtelenül a zenéről szólt, ám a First Man - nem meglepő módon - egy sci-fi lesz Armstrong űrhajóssal a főszerepben.

Ezek után minden rózsaszín lesz - Kaliforniai álom

Moziba az ember elsősorban kikapcsolódás miatt megy, azért, hogy legalább két órára elfeledje a gondokat, szórakozzon, elmeneküljön kicsit, más világba csöppenjen. Nos, a Kaliforniai álom szó szerint elhozza a rózsaszínű, dallamos, szerelmes ködfelhőbe csomagolt álomvilágot. És mi imádjuk. És repülünk vele, és legszívesebben táncra perdülnénk a székek között, és szerelembe esnék egyszer, kétszer, százszor és megénekelnénk jókedvünket.

Gosling így a táncoló fekete lakkcipőt szkafanderre váltotta, és most meg is nézhetjük, hogy hogyan fog festeni a vásznon (és az űrben). A tét pedig nagy, mert Chazelle és Gosling akkora kedvenc Hollywoodban, akik eddig nem nagyon hibáztak, szóval ütős mozit kell összehozniuk most is.

A forgatókönyv a First Man: The Life of Neil Armstrong című életrajzi könyv alapján készült. A filmben még feltűnik majd Kyle Chandler, Jason Clarke, Jon Bernthal, Corey Stoll, Pablo Schreiber és Patrick Fugit is.

A film októberben debütál Amerikában, szóval nagy a sansz, hogy mi is látjuk már ebben az évben a végeredményt.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53744/pics/lead_800x600.jpg
életrajz,Rövidzárlat,Ryan Gosling,sci-fi
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?