Blogolj!

Woody Allen vállalná, hogy a #metoo-mozgalom arca legyen

Kérdés, hogy ki mit szólna ehhez…

Az ősszel kirobbant Weinstein-ügy magával hozta a #metoo-mozgalmat, és bár már csillapodni látszik a dolog (legalábbis a sajtóban), Woody Allen most még egyet lökött a dolgon.

Szerinte neki kéne a mozgalom arcának lennie, mert elmondása szerint a közel fél évszázados filmiparban töltött munkája során senki nem panaszkodott rá, és mindenkivel korrekt volt.

Legalábbis ami a stábtagokat illeti, ugyanis exének, Mia Farrow-nak és gyerekeinek, Dylannek, és Ronannek lenne ehhez pár szava.

Woody Allen lánya szerint apja „túl régóta hazudik"

Woody Allen nevelt lánya, Dylan Farrow csütörtökön szólalt meg először a tévékamerák előtt a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádakkal kapcsolatban és elmondta, hogy Allen "túl régóta hazudik"; azt kívánja, bárcsak vádat emeltek volna ellene amiatt, hogy gyermekkorában molesztálta őt.

A kilencvenes években kirobbant molesztálási botrány során sok ellentmondás volt az ügyében, hiszen ott volt egy sértett nő Farrow személyében, egy pár éves összezavarodott kisgyerek és Allen, aki pedig minden vádat azóta is következetesen tagad. Ehhez jött még hozzá az, amivel már régóta vádolják Farrow-t is, hogy régen csak bosszúból bebeszélte gyerekének a molesztálós sztorit, sőt, még Allen egyik nevelt gyereke is ezt állítja.

Szóval az ügy bonyolult és elég ironikus, hogy Woody Allen még azzal hergeli a népet, hogy a #metoo-mozgalom arcaként akar tetszelegni. Tény, hogy nem akarja, hogy összemossák nevét Weinsteinével, de néha azért jobb csöndben maradni.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53634/pics/lead_800x600.jpg
Harvey Weinstein,Rövidzárlat,Woody Allen,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?