Blogolj!

Tom Cruise a tűzzel játszik

Sorra jelennek meg az olyan felvételek Tom Cruise-ról, ahol újra és újra bizonyítja, hogy nem bír a seggén maradni. Ami persze nem baj, de ki tudja, lehet ennek a brutális adrenalinfüggésnek meglesz még a böjtje.

Viszont még nagyon nem úgy tűnik, hogy gond van, csak annyit látunk, hogy az 55 éves színész földön, vízen, levegőben a maximumot nyújtja, sőt, durvábban tolja az akciójeleneteket, mint egy igazi profi kaszkadőr.

A legfrissebb anyag is ezt mutatja: Cruise és csapata még a Mission:Impossible 6 forgatásán szerették volna felvenni a legfaszább ejtőernyős ugrást, és abból is a veszélyesebb, úgynevezett HALO ugrást. Ez azt jelenti, hogy marha magasról kell ugrani és marha alacsonyan kell ernyőt nyitni, hogy a radar ne lásson meg.

Persze ezt is Curise csinálta, és "csak 106-szor". Mindent a felvételért.

A színész egyébként most forgatja a Top Gun folytatását, ahol azon se csodálkoznék, ha megint ki lenne kötve egy vadászgépre, vagy épp ő maga robbantaná fel a repülőt és katapultálna, majd küzdene meg egy oroszlánnal.

Már forog a Top Gun folytatása

Tom Cruise megállíthatatlanul robog tovább, pontosabban repül, mert a régóta várt Top Gun folytatása épp készülőben van. A halandó szuperhős, a nyughatatlan Cruise pedig posztolt is egy képet a munkálatokról.

Mert miért ne, már semmin nem lepődnék meg.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53568/pics/lead_800x600.jpg
akció,Tom Cruise,Vegyes vágott,videó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?