Blogolj!

Benedict Cumberbatch mindannyiunk szuperhőse

És most nem a Marvel-féle Doctor Strange-re kell gondolni, hanem a kőkemény valóságra. Mert Cumberbatch nemcsak egy igazi angol úriember, de ha kell, még védelmezi is az egyszeri földi halandókat.

Ez a doki ütős koktélt adott be nekünk - Doctor Strange

Nem vagyok egy nagy képregény rajongó, ebből következik, hogy a képregényfilmeket sem várom remegve soha, de a Doctor Strange egy kicsit más volt. Nem a történet miatt és nem is az esetleges újdonságok miatt, hanem leginkább a színészek és a látványvilág miatt volt egy kicsit várós ez a film, és a végeredményt elnézve ez tényleg egy nagyon ütős cucc lett.

Történt ugyanis, hogy a napokban a színész egy utcai rablást akadályozott meg. Londonban utazgatott egy taxiban feleségével, amikor meglátta, hogy páran ütnek-vernek egy biciklist. Cumberbatch viszont egyből kipattant a kocsiból és szétzúzta (na jó, csak megrángatta) a rablókat. Így az áldozat épsége és biciklije is megmaradt.

Nem véletlen, hogy sokan odáig vannak a furafejű színészért, aki Sherlock, Doctor Strange és Patrick Melrose egyszerre kedvelt és idegesítő karakterei miatt a csapból is folyik.

Az igazi hősök köztünk járnak.

Az egyikük neve pedig Benedict Cumberbatch.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53486/pics/lead_800x600.jpg
Benedict Cumberbatch,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?