Csökkent az aktív fertőzöttek száma, ketten elhunytak
Újabb 10 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 3931 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 2 idős, krónikus beteg.
Blogolj!

Mégsem forog Budapesten a kultfilm remake-je

Jó ideje szó volt róla, hogy a kilencvenes évek egyik kultfilmjét, A hollót (pontosabban annak remake-jét) nálunk forgatják, ám pár héttel a munkálatok megkezdése előtt lefújták az egészet.

Olyannyira lefújták, hogy nemcsak Budapest esett ki a dologból, hanem az egész projektnek annyi, ugyanis a főszereplő (Jason Momoa) és a rendező (Corin Hardy) is kiszállt a dologból, így meg lássuk be, nem igazán lehet filmet csinálni.

Valami nagyon gond lehet a háttérben, ugyanis Momoa úgy nyilatkozott, hogy ez neki egy álomszerep lett volna, ezidáig nyolc évet várt erre, és még mindig készen áll a munkára, de szerinte a film remake-je többet érdemel.

Az átok úgy tűnik nem múlik el, mert nem elég, hogy a kilencvenes években, az eredeti film forgatása közben az akkori főszereplő, Brandon Lee tragikus hirtelenséggel meghalt egy kellékpisztolynak vélt fegyver miatt, A holló újrázása már évek óta húzódik a különböző stábtagok kiszállása miatt.

Az meg, hogy mégis mikor készül el A holló nagy kérdés, a mostani (befuccsolt) filmet 2019-re tervezték volna.

(borító: vanityfair.com)

Címkék: Rövidzárlat
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53432/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?