Blogolj!

Már forog a Top Gun folytatása

Tom Cruise megállíthatatlanul robog tovább, pontosabban repül, mert a régóta várt Top Gun folytatása épp készülőben van. A halandó szuperhős, a nyughatatlan Cruise pedig posztolt is egy képet a munkálatokról.

Már vagy 8 éve tervezték a nyolcvanas évek egyik kultfilmjének, a Top Gunnak folytatását, de volt olyan időszak, amikor úgy tűnt, nem lesz belőle semmi, ugyanis Tony Scott az eredeti film rendezője 2012-ben öngyilkos lett (a rendező végül az a Joseph Kosinski lett aki a szintén Cruise-féle Feledés című filmet készítette). Viszont most már megállíthatatlanul jön a film, aminek rendkívül kreatív címet szánnak: Top Gun: Maverick.

Ezen túllendülve viszont Tom Cruise úgy tűnik nem képes nyugton maradni, hiszen a Mission: Impossible 6 után újra beleveti magát az akciózásba, valószínűleg megint kaszkadőr nélkül, szóval csak drukkolni tudunk, hogy nagyobb sérülések nélkül ússza meg a forgatást, ha már az M:I esetében ez nem volt így.

Durván megsérült Tom Cruise

Movie.hu Tegnap óta lehet tudni, hogy Tom Cruise a Mission: Impossible 6 forgatása alatt elég fájdalmasan megsérült, amit a felvételek is jól mutatnak, de eddig nem lehetett tudni, hogy mennyire nagy a baj.

A sztori pedig igen aktuális, ugyanis a vadászpilóták a drónokkal veszik fel a versenyt, és próbálják bebizonyítani, hogy a gépeknél ők sokkal jobbak a levegőben. A csata végeredményére pedig 2019 nyaráig kell várnunk.

(borító: movieweb.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53390/pics/lead_800x600.jpg
akció,Rövidzárlat,Tom Cruise
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?