Blogolj!

Egy korszak vége: Hugh Grant megházasodott

Azt már pár napja tudni lehetett, hogy Hugh Grant, az örök agglegény végre rászánta magát a frigyre, és megkérte barátnője, Anna Eberstein kezét, ám az esküvő időpontját nem kötötték az orrunkra. Egészen idáig.

Megnősül Hugh Grant, az örök agglegény

Nemrég még arról számoltunk be , hogy a Golden Globe-díjas brit filmsztár 57 évesen ötödjére is apuka lett, a legfrissebb hírek pedig már megrögzött agglegény esküvőjéről szólnak. Grant és svéd élettársa, a 39 éves Anna Eberstein közeledő esküvőjét Notting Hill londoni kerület anyakönyve hivatala hirdette ki, ugyanis a párnak ebben a negyedben van egy közös háza.

Nemcsak a rajongók, még a barátok, közeli hozzátartozók így erősen kételkedtek Grant házassági szándékaiban, hiszen köztudott, hogy a színésznek eléggé zavaros és változatos nőügyei voltak, számtalan szeretővel, gyerekkel és barátnővel. De most úgy tűnik, hogy az agglegény életmódnak itt a vége,

május 25-én Hugh Grant megházasodott.

Anna Eberstein lett a szerencsés, aki mellett végre sikerült megállapodnia a színésznek. Egyébként hat éve vannak együtt, és már három közös gyerekük is van.

Az esküvő a jelek szerint visszafogott volt, de mondjuk egy 57 éves ember lehet már nem is vágyik nagy felhajtásra, fene tudja. A nászút is lényegében a monacói Forma 1-es futamon volt.

Sok boldogságot!

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53349/pics/lead_800x600.jpg
Hugh Grant,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?