Blogolj!

Morgan Freeman egy csapásra összeomlott a zaklatási vádak miatt

Mi is beszámoltunk róla, hogy csütörtökön legalább 8 nő vádolta meg zaklatással vagy helytelen viselkedéssel az Oscar-díjas színészt, aki most egy közleményben reagált az őt ért vádakra. 

A 80 éves Freeman teljesen összetört a botrány kirobbanása óta, aki a CNN csütörtöki cikkére is adott ki egy közleményt még aznap, amelyben ez állt:

Aki ismer engem vagy dolgozott velem, tudja, hogy nem vagyok az, aki szándékosan megsért vagy tudatosan kényelmetlen helyzetbe hoz bárkit. Bocsánatot kérek azoktól, akiket kényelmetlen helyzetbe hoztam, vagy akikkel tiszteletlenül bántam, ez soha nem állt szándékomban.

Ekkor még valószínűleg Freeman maga sem gondolta, hogy komolyabbra is fordulhat az ügy, azonban amint napvilágot láttak a vádak több cég és szervezet is szépen elkezdett kihátrálni a színész mögül vagy ideiglenesen "szüneteltetni" a vele való kapcsolatát, sőt, még azt is felülvizsgálják, hogy mi legyen a januárban odaítélt életműdíjának a sorsa.

Nos, most a Deadline beszámolója alapján ott tartunk, hogy Freeman kiadott egy újabb, az előzőnél már hosszabb közleményt, amelyben beszámol arról, hogy nagyon megrázták a vádak és azt belátja, hogy a múltban olykor valóban rosszul sülhettek el a bókjai és viccei, mindazonáltal kijelentette, hogy ő soha molesztált senkit.

Teljesen össze vagyok törve amiatt, hogy az életem 80 éve mehet tönkre egy szempillantás alatt a csütörtökön megjelent médiabeszámolók miatt.

Minden szexuális erőszak és zaklatás áldozata megérdemli, hogy meghallgassák, amire nekünk figyelnünk is kell. De az nem helyes, hogy egyenlőségjelet teszünk a szörnyű szexuális támadások és az esetleges illetlen bókok és tréfák közé.

Beismerem, hogy olyasvalaki vagyok, aki szükségesnek érzi, hogy megpróbálja a nőket megbecsültté és nyugodttá tenni a környezetében. Ennek egy részeként, gyakran próbálok viccelődni és bókolni a nekik olyasféle módon, amiről eddig úgy gondoltam, hogy könnyed és humoros.

Mint kiderült, nem mindig azt a hatást értem el, ami a célom volt. És ez az, amiért bocsánatot kértem csütörtökön mindenkitől, akit valaha is felzaklattam, még ha nem is szándékosan.

Ugyanakkor egyszer és mindenkorra szeretném tisztázni: én nem teremtek kellemetlen és veszélyes munkakörnyezeteket. Nem molesztálok nőket. Nem ajánlok fel munkát vagy előléptetést szexért cserébe. Minden olyan feltételezés, amely szerint ilyesmiket tettem, teljesen hamis.

- Morgan Freeman

- olvasható az Oscar-díjas színész legfrissebb közleményében. Az utóbbi idők zaklatási botrányaiból kiindulva az ügynek még biztos, hogy nincs vége. 

(Borító: independent.co.uk)

1
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53188/pics/lead_800x600.jpg
Morgan Freeman,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-28 11:34:50
Ezekbe az un. súlyos esetekben az a szép, hogy kivétel nélkül mindig ezelőtt kétszáz évvel történt "molesztálásokra" hivatkoznak, amiket egyébként, az esetek többségében, soha senki bizonyítani sem is tudott.
Na, hát a sok hülye k....va, akiknek soha az életben nem volt egy ép, önálló gondolata, maradandót soha egyik sem alkotott, végre ismét elérte a célját.
Nyolcvan éves korára sikerült a kétségbeesés szélére "taszajtani" egy újabb - korábban köztiszteletnek örvendő - embert.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?