John Malkovich Poirot bőrébe bújik

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy egy készülő Agatha Christie-tévéfilmben az őrülten zseniális John Malkovich alakíthatja majd Hercule Poirot, a világ leghíresebb belga detektívjét. 

Az adaptált mű pedig nem más, mint Christie 1936-os krimije, Az ABC-gyilkosságok. A BBC és az Amazon égisze alatt érkező feldolgozásban Malkovichon kívül a látható lesz még a Harry Potter-filmekből ismert Rupert Grint, valamint Andrew Buchan, Eamon Farren, Tara Fitzgerald, Bronwyn James és Freya Mavor is.

Az adaptáció a 30-as években fog játszódni, ahol Poirot-nak egy sorozatgyilkosság ügyét kell felderítenie, mindezt nem túl segítőkész környezetben. 

Sarah Phelps, a tévéfilm forgatókönyvírója elmondta, hogy az eredeti Christie regény egy brutális történet erőszakról és hazugságokról, továbbá a múlt hosszú árnyékáról és a bekövetkező gyilkosságokról.

A középpontban a krimiirodalom egyik legismertebb, leghíresebb szereplője áll. Mindannyian úgy gondoljuk, hogy ismerjük Poirot-t, de tényleg ismerjük-e?

-fűzte még hozzá.

A film Alex Gabassi (A hipnotizőr) rendezésében érkezik, a forgatáshoz pedig júniusban látnak hozzá.

(Borító: thetimes.co.uk)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53117/pics/lead_800x600.png
adaptáció,Agatha Christie,John Malkovich,krimi,Rövidzárlat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?