Szexuális zaklatással vádolják Morgan Freemant

Több nő is szexuális zaklatással vádolja a 80 éves Morgan Freemant. A CNN cikkében nyolcan vallottak arról, hogy az Oscar-díjas színész fogdosta őket és megjegyzéseket tett a kinézetükre. További nyolcan pedig azt állítják, hogy szemtanúi voltak több ilyen esetnek is. 

Egy nő egy 2015-ös esetet hozott fel, amikor a Vén rókák című film forgatásán Freeman többször is kéretlenül árt hozzá, valamint a szoknyáját is állandóan megpróbálta felemelni. Egyszer még azt is megkérdezte tőle, visel-e fehérneműt. 

A CNN egyik újságírója, Chloe Melas pedig arról számolt be, hogy a színész bántó megjegyzéseket tett a terhességére, amikor a riporter épp ugyanezen film premierjéről tudósított.

A nyilatkozatokból az is kiderült, hogy Freeman rendszeresen helytelenül viselkedett a forgatáson dolgozó nőkkel, mindig megpróbált valahogy hozzájuk érni, megjegyzéseket tett a testükre és az öltözékükre is. Azonban senki nem merte merte az ilyen eseteket jelenteni, mert féltették az állásukat, ezért inkább úgy próbáltak védekezni a színész ellen, hogy máshogy öltöztek, vagy szimplán megpróbálták elkerülni.

(Borító: cnn.com)

2
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/53082/pics/lead_800x600.jpg
Morgan Freeman,Rövidzárlat,zaklatás
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-05-25 12:13:59
Le lehetne szállni már - itthon is, meg külföldön is - erről a témáról mindazoknak, akik csupán így akarják (tudják) magukra felhívni a figyelmet.
Meg azoknak a "cikkíróknak" is, akik szintén csak a szenzációhajhászás terén tudnak mozogni.
Szándékosan nem írtam újságírókat, mert ezek sehol a világon nem érdemlik meg a megtisztelő elnevezést.
Válaszolok
Ezo
Ezo 2018-05-25 09:53:03
Az ilyen nőként sem viselkedő fehérjehalmazokat úgy el kellene hajtani a büdös francba, mint szódás a lovát! Ha pénzhez akarnak jutni, akkor menjenek ki az utcasarokra strihelni!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?