Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Követeljük, hogy Tom Cruise legyen szuperhős!

A színész jócskán túl van az ötvenen, de ez legfeljebb csak papíron igaz, mert amúgy fittebb, mint egy átlag harmincas, az ezerféle ugrásokról, bunyókról, zuhanásokról, robbanásokról nem is beszélve.

A Mission: Impossible hatodik része hamarosan vászonra kerül, és lényegében minden filmben kb ugyanaz történik: Tom Cruise kiugrik egy épületből több száz méter magasan, Tom Cruise kiugrik egy repülőből/helikopterből, Tom Cruise-t megverik/megver valakit, Tom Cruise majdnem felrobban, Tom Cruise majdnem megfullad stb…

Ennek ellenére valahogy mégsem lehet megunni a palit és ez a franchise-t, hiszen ki tudná unni a látványos és pörgős akciójeleneteket, amit ráadásul általában mint Crusie is csinál meg (volt is már ebből gond, például a M:I6 forgatása egy törött boka miatt szünetelt is) nem mellesleg még Supermannel, azaz Henry Cavill-lel is harcolnia kell, ami azért egy már-már humanoid szuperhős esetében tök alap.

Lényeg a lényeg, Tom jött, látott és győzött, mint mindig. Augusztusban ezt meg is nézhetjük.

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/52684/pics/lead_800x600.jpg
akció,előzetes,Rövidzárlat,Tom Cruise,videó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?