Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

Még mindig Freddie Mercury a király! - befutott a Bohemian Rhapsody előzetese

Füleket hegyezni, szemetek kinyitni, ugyanis a Bohemian Rhapsody első előzetese befutott és bizony ez nagyon úgy tűnik, hogy méltó tisztelgés lesz a Queen és Freddie Mercury előtt.

Elsőre talán furcsállottuk, hogy Rami Malek kapta az a megtisztelő, de egyben kemény feladatot, hogy a Bohemian Rhapsody című Queen-filmben Mercury-t alakítsa, de nagyon úgy fest, hogy ezt bizony teljesítette, és nem is akárhogy.

Persze azért a premier még odébb van, de mi már most nagyon lelkesek vagyunk, és nem csak a fülbemászó klasszikusok miatt. Nagy a valószínűsége, hogy ahogy zenekar stadionokat, úgy a film mozikat fog megtölteni rajongókkal (aki meg eddig nem volt Queen rajongó, most már tuti az lesz).

Fasza lesz ez, na. Hadd szóljon!

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/52649/pics/lead_800x600.jpg
életrajz,előzetes,Rövidzárlat,videó,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?