Blogolj!

Guillermo del Toro a Netflixen fog borzongatni

A Variety számolt be róla, hogy a friss Oscar-díjas Guillermo del Toro egy egész horror-antológiasorozatot készít a Netflixnek. 

A projekt a Guillermo del Toro Presents 10 After Midnight címen fog futni. Annyit már elárultak del Toro borzongatásáról, hogy a gondozásában készülő filmek “egyaránt kifinomultak és horrorisztikusak lesznek”.

Nem a mexikói filmes fogja az összes részt rendezni, a nagyobb részt inkább az alkotó és executive producereként veszi majd ki a részét a munkából, de azért persze forgatókönyvírásból is jócskán bevállalt. Egyelőre még nem tudni, hogy mikorra mikorra várható a széria, és az sem, hogy hány epizódból fog állni. 

Del Toro legutóbbi filmjének, A víz érintésének idén több Oscar-jelölés és díj is kijutott, a film producere, J. Miles Dale pedig szintén executive producerként jegyzi majd a szériát. 

Del Toronak nem újdonság se a sorozatkészítés, se a Netlfix: korábban már az FX számára elkészítette a The Strain – A kór szériát, a Trollvadászok című animációs sorozattal pedig a streamingszolgáltatónál debütált, amely május 25-én tér vissza a harmadik évadával.

Ez lesz azonban első játékfilm-sorozata a cégnél, a széria pedig az első horror-antológiasorozat a Netflixnél. 

(Borító: remezcla.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/52644/pics/lead_800x600.jpg
Guillermo del Toro,horror,Netflix,Rövidzárlat,Sorozat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?