Blogolj!

Újabb ütős nevek csatlakoztak Tarantino filmjéhez

A Volt egyszer egy Hollywood amúgy is izgalmas mozinak ígérkezik, és nem csak azért, mert Tarantino rendezi. Úgy tűnik, a szereposztás is igazán parádés lesz, megnyaljuk majd mind a tíz ujjunkat utána!

Ha Leonardo DiCaprio és Brad Pitt nem lenne elég, ha Leo lelkesedése és a sztori, Hollywood, és a hippikorszak nem indítja be senki fantáziáját, akkor a további arcok szereplése talán igen.

Leonardo DiCaprio el van ájulva Tarantino fimjétől

Bár még a forgatása sem kezdődött el a Manson-gyilkosságokat feldolgozó filmnek, de DiCaprio annyit már elárult, hogy ilyen forgatókönyvet még nem olvasott. A Once Upon a Time in Hollywood (Volt egyszer egy Hollywood) című filmet a nyáron kezdik el forgatni, szóval sok mindent még maguk a színészek sem tapasztaltak meg, de a forgatókönyvet már olvasták, így mindenféle spoiler nélkül a film egyik főszereplője, Leonardo DiCaprio annyit elárult, hogy életében nem olvasott még ilyen fasza forgatókönyvet.

Tarantino keresgélt kicsit, a jól bevált recepthez nyúlt, így lesz a színészgárda tagja a rendező filmjeiből

már jól ismert Tim Roth, a mindig überfasza Kurt Russell, Michael Madsen és egy igazi legenda, Burt Reynolds.

A hírek szerint Reynolds egy öreg, majdnem vak férfit, George Spahnt alakítja majd, aki a Manson családnak engedi át birtokát. A legenda szerint Spahn volt az, aki a később híressé vált gúnyneveket aggatta a banda tagjaira, mint pl. "Tex" Watson vagy "Squeaky" Fromme.

Most már csak egyetlen kérdésünk van: hol van már a 2019. augusztusa?!

(borító: indiewire.com, kép: ew.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/52387/pics/lead_800x600.png
Quentin Tarantino,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?