Blogolj!

Rambo ötödjére is szétrúg pár segget

Sokáig úgy nézett ki, hogy annak ellenére, hogy Stallone nagyon benne lenne egy újabb Rambo-filmben, nem fog összejönni a dolog. Most viszont nagyon úgy fest, Rambo ötödjére is szétzúz mindenkit.

A Rambo 5 egyelőre fejlesztés alatt áll, de nagyjából a sztorit már lehet tudni: John Rambo barátjának lányát elrabolják az amerikai-mexikói határnál, így az akcióférfinek muszáj szembeszállnia Mexikó legbrutálisabb kartelljeivel. Természetesen egyedül.

Szóval egy tipikus Rambo-mozi készül, tele akcióval és tesztoszteronnal, és ez így van jól. A filmtervet a mindjárt beinduló cannes-i filmfesztiválon próbálják majd eladni (ugyanaz az Avi Lerner lesz a producere, mint az Expendables-A feláldozhatóknak) és a filmet lehet, hogy Sylvester Stallone rendezi majd. Erre viszont nem nagy az esély. Sly utoljára tíz évvel ezelőtt volt Rambo és egyben a rendező is. Amúgy épp a Creed második részét forgatja.

Forog az újabb Rocky-film

Sosem lesz ennek vége, de ki a fene bánja a 40 éves boksz-maratont, ha abban Sylvester Stallone van? Valószínűleg ő is így gondolja, na meg persze az sem elhanyagolható, hogy a Rocky mára már márkává nőtte ki magát. Nyáron jött a hír, hogy a Creed: Apollo fia című mozinak folytatása lesz, de ezt nem Sly, hanem egy bizonyos Steven Caple Jr.

(borító: screenrealm.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/52303/pics/lead_800x600.jpg
akció,Rövidzárlat,Sylvester Stallone
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?