Blogolj!

Leonardo DiCaprio el van ájulva Tarantino fimjétől

Bár még a forgatása sem kezdődött el a Manson-gyilkosságokat feldolgozó filmnek, de DiCaprio annyit már elárult, hogy ilyen forgatókönyvet még nem olvasott.

A Once Upon a Time in Hollywood (Volt egyszer egy Hollywood) című filmet a nyáron kezdik el forgatni, szóval sok mindent még maguk a színészek sem tapasztaltak meg, de a forgatókönyvet már olvasták, így mindenféle spoiler nélkül a film egyik főszereplője, Leonardo DiCaprio annyit elárult, hogy

életében nem olvasott még ilyen fasza forgatókönyvet.

Ami annak fényében, hogy milyen minőségű és mennyiségű filmben szerepelt (többek között Spielberggel, Scorsese-val dolgozott) ez nagyon nagy szó.

Azt tudjuk, hogy Tarantinonak a vérében van a filmezés, szóval nem csoda, hogy ha nemcsak mi, hanem a színészek is odavannak a munkáért, pláne úgy, hogy a Charles Manson-féle gyilkosságokat feldolgozó mozi állítólag a Ponyvaregényhez fog hasonlítani egy kis Jackie Brown beütéssel.

Ha ehhez pedig hozzáadjuk azt, hogy a hippi korszak kellős közepén, azaz 1969-ben játszódik a történet Hollywood szívében, így az übermenőség tárháza kimeríthetetlen lesz.

DiCaprio olvadozása egyébként kölcsönös, ugyanis Leo partnere a filmben Brad Pitt lesz, és ezért a párosért Tarantino olyannyira odavan, hogy a Paul Newman-Robert Redford pároshoz hasonlította őket.

Ha pedig ennyire imád mindenki mindenkit, akkor már csak az van hátra, hogy mi meg imádjuk majd a filmet. Erre viszont még 2019-ig várni kell.

(borító: independent.co.uk)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/51720/pics/lead_800x600.jpg
Quentin Tarantino,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?