Blogolj!

Életrajzi film készül Elton Johnról

Már az is megvan, hogy ki fogja játszani Sir Eltont a filmben, melyben a zenész alkohol- és drogfüggősége is terítékre kerül. A producerek között pedig ott van Elton John férje is.

The Hollywood Reporter értesülései szerint minden akadály elhárult az Elton John életéről szóló életrajzi film előle, ami a Paramount stúdió égisze alatt készül, Rocketman címmel. A címet a zenész 1972-es száma után választották az alkotók, akik már a főszereplőt is megtalálták a Kingsmanből ismert Taron Egerton személyében

Az alkotás Elton életét a Királyi Zeneakadémián eltöltött tanulóéveitől a '70-es, '80-as években felívelő rocksztárkarrierjén át a '90-es években elért szupersztárságáig követi nyomon. Rocketman bemutatja majd a zenész alkohol- és drogfüggőségét, majd a gyógyulását is.

Taron Egerton

A film rendezői székét Dexter Fletcher foglalhatta el,korábban már dolgozott együtt Egertonnal az Eddie, a sas című filmen.

A producerek között is impozáns nevek szerepelnek: a Rocket Pictures cégével David Furnish és Elton John, valamint Matthew Vaughn, aki a Kingsman-filmeket is rendezte, melyeknek második etapjában a rocksztár is szerepelt.

THR szerint Egerton maga fogja elénekelni Elton John ismert slágereit a filmben, és a színész már fel is énekelt néhány dalt a produkcióhoz. Furnish azt is elárulta, hogy Elton arra biztatta Egertont, hogy ne akarja őt másolni, ne gondolja, hogy pontosan úgy kell énekelnie, mint ahogy ő tenné. Szerinte az a legfontosabb, hogy a "szellemét testesítse meg".

A filmnek egyelőre még nincs bemutató dátuma, de valamikor a nyáron kezdik forgatni, így 2019 végén, 2020 elején számíthatunk a mozira. 

(Borító: grammy.com, Fotó: hollywood.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/51655/pics/lead_800x600.jpg
életrajz,Elton John,Rövidzárlat,Taron Egerton,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?