Blogolj!

Elhunyt az Austin Powers-filmek Kicsi Énje

A 49 éves Verne Troyer halálhírét a színész hivatalos Facebook-oldalán jelentették be. 

Troyert főleg az Austin Powers-filmekben játszott Kicsi Én szerepéről ismerhetjük, de olyan filmekben is felbukkant, mint a Grincs, a Sötét Zsaruk vagy Harry Potter. Emellett gyakran feltűnt valóságshowkban is, mint például a brit Big Brother.

A színész április elején egyszer már fenyegetőzött az öngyilkossággal, akkor alkoholmérgezéssel szállították kórházba, ahol megfigyelés alá helyezték. Troyernek évek óta komoly alkoholproblémái voltak, ami mellé súlyos depresszió is társult.

Verne egy harcos volt, amikor saját csatáiról volt szó. Az évek során rengeteget küzdött és nyert, küzdött és nyert… de sajnos legutóbb már túl sok volt

– írják a halálhírét bejelentő Facebook-bejegyzésben.

A világ egyik legkisebb embereként ismert 81 centiméteres színészt olyan melegszívű embernek ismerték, aki ha tehette is jótékonykodott, és próbálta mások életét szebbé tenni. 

Ugyan alkata kicsi volt, és a szülei sokszor nem voltak benne biztosak, hogy eléri az ajtókat életében, ő annál is több ajtót kinyitott magának és másoknak, mint amennyit bárki elképzelt volna.

(Borító: news.sky.com)

Címkék: Gyász, Verne Troyer
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/51605/pics/lead_800x600.jpg
Gyász,Verne Troyer
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?