Blogolj!

Ilyen, amikor Denzel Washington átmegy terminátorba

Manapság a John Wick kaliberű filmek sikere egyre több stúdiót győz meg arról, hogy megéri a befektetést, így ennek köszönhetően egyre több hasonló filmet is láthatunk. Ilyen volt A védelmező is, amit nagyjából egyszerre, 2014 végén mutattak be Keanu Reeves akciójával. 

A védelmezőben azonban Denzel Washington csapott oda elég keményen az orosz maffiának, Robert McCall nyugdíjas igazságosztó szerepében, hogy megvédjen egy fiatal lányt, akit Chloe Grace Moretz alakított. Nem mondhatnánk, hogy egy nagyon különleges filmet kaptunk, de baromi jó akciók voltak benne, és ami ennél is fontosabb a folytatás szempontjából, az 55 millióból készült film világszerte 192 millió dollárt termelt. 

Így el is érkeztünk a folytatáshoz, amihez már meg is érkezett az első előzetes. A védelmező 2 szintén Denzel főszereplésével és Antoine Fuqua (Kiképzés, Támadás a Fehér Ház ellen) rendezésében érkezik, Washington mellé pedig becsatlakozott Pedro Pascal (Narcos, Trónok harca) is, hogy együttes erővel irtsák a népet. Az már tuti, hogy csont nem marad épen. 

A védelmező 2-t augusztus 16-tól játsszák a hazai mozik. 

(Borító: imdb.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/51540/pics/lead_800x600.jpg
akció,Denzel Washington,előzetes,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?