Elvisszük az otthonodba a KŐFESZT-et! Kőfeszt-film 2019.09.29. 18:55 M5
hirdetés
Blogolj!

Végre belenézhetünk az Aranyélet utolsó évadába

Az Aranyélet évek óta bearanyozza (elnézést) a hazai sorozatgyártás palettáját. Minőségi, izgalmas, kőprofi és nagyon mai. Az HBO-sorozat sajnos csak három évados lesz, amit valószínűleg ősszel mutatnak majd be, de a hangulatfokozás most elkezdődött.

Lehetett arra számítani évekkel ezelőtt, hogy ez egy ütős darab lesz, hiszen az HBO nem ad ki szart a kezéből (legalábbis nem jellemző rá), és így is lett. Az Aranyéletnek hatalmas rajongótábora lett, Endre bá'-nak külön Facebook-oldala van és idézetei is terjengenek.

Még egy sorozat, amit jó nézni - Aranyélet

Azt már többször megállapítottuk, hogy a sorozatok fénykorukat élik, de az még örömtelibb, hogy a magyar sorozatok is összeszedték magukat. Hol van már a Szomszédok, Barátok közt-féle minőség és történetvezetés? 2011 óta, amikor is magyar gyártású (bár külföldről átvett) sorozat, a Terápia elindult az HBO-n, rá kellett jönnünk arra, hogy van még remény; igényes, élvezhető hazai folytatásos sztorik tudnak készülni.

Sajnos, nem sajnos a sorozat három évados lesz/lett, de talán így a jó, a csúcson kell abbahagyni. Bár még nincs hivatalos időpont, de a tapasztalatok alapján ősszel debütál az évad, aminek most pár másodpercét már meg lehet nézni, és indulhat a hangolódás.

(kép: HBO)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/51089/pics/lead_800x600.jpg
Aranyélet,előzetes,Rövidzárlat,Sorozat,videó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?