Blogolj!

Csúszik a Terminátor-film bemutatója

Hatodik alkalommal bújik a gyilkos robot bőrébe Schwarzenegger, de ahelyett, hogy 2019. júliusában mutatnák be a mozit, három hónappal elcsúsztatják a premiert.

Persze a régi nagy rajongók, akik az első két Terminátor-mozi fanatikusai, már tűkön ülve várhatják a filmet, hiszen a további folytatások kicsit sem mondhatók minőséginek. Pláne úgy, hogy Schwarzenegger mellett 1991. óta először csatlakozik újra a filmhez a Sarah Connort alakító Linda Hamilton is.

Ez máris bizakodásra ad okot, és az is, hogy bár James Cameron és a rendező, Tim Miller nagyon titkolóznak, de annyit lehet tudni, hogy a Terminátor 2. közvetlen folytatását kapjuk majd 2019. november 22-én.

Egyébként felmerült az a pletyka is, hogy Schwarzenegger szívműtétje miatt csúszik a film, de ezt a stúdió tagadta.

Nyitott szívműtétet kellett végrehajtani Arnold Schwarzeneggeren

Csütörtökön sürgősségi nyitott szívműtétet hajtottak végre Arnold Schwarzeneggeren - számolt be róla a TMZ. A 70 éves színészen katéteres szívbillentyű-cserét terveztek, azonban a műtét során komplikációk léptek fel. Szerencsére az orvosok számoltak az esetlegesen fellépő problémákkal, így gyorsan tudtak reagálni és azonnal hozzáláttak a nyitott szívműtéthez, amely több órán át tartott.

Az ok amúgy nagyon egyszerű, a jövő év borzasztó zsúfolt lesz a Wonder Woman 2 és az újabb James Bond-film miatt, így "el kell szórni" az ütősebb alkotásokat.

(borító: screenrant.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/50924/pics/lead_800x600.jpg
Arnold Schwarzenegger,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?