Blogolj!

Oscar-díjas rendezőt kapott a Bond 25

Már jó ideje tartanak az előkészületei a Bond 25 munkacímen futó alkotásnak, kezdve Daniel Craig hisztijétől, hogy ő előbb halna meg, mintsem újra a titkos ügynök bőrébe bújjon, majd végül mégis csak volt az a pénz, hogy túltegye magát a dolgon és bevállalja, utoljára a főszerepet. 

Craig leigazolás után pedig a rendezőkkel sem ment minden gond nélkül és mindeddig csak pletykák keringtek olyan nevekről, mint Christopher Nolan (A sötét lovag trilógia, Dunkirk), Denis Villeneuve (Fogságban, Szárnyas fejvadász 2049) vagy Danny Boyle (Trainspotting, 28 nappal később). Most azonban kiderült, hogy végül az utóbbi név lett a befutó, amit a stúdió és a rendező is megerősített. 

Először a Bond-filmek gyártásáért felelős Eon Production és MGM stúdiók erősítették meg  a hírt, miszerint valóban a Gettómilliomosért Oscar-díjat nyerő filmes fogja rendezni a legújabb 007-es akciót. Az is kiderült, hogy Boyle még a forgatókönyv írásából is kiveszi a részét, amit ő maga árult el a Metro című lapnak. 

Danny Boyle

Már dolgozunk a forgatókönyvön John Hodge-dzsal és minden azon múlik, hogy hogyan sikerül. Butaság lenne bármi mást is elárulnom a dologról.

Boyle és Hodge már régóta dolgoznak együtt, utóbbi jegyzi a Trainspotting és A part forgatókönyvét is. 

A fenti nevek mellett még számíthatunk Naomie Harris (Moneypenny), Ben Whishaw (Q), Rory Kinnear (Tanner) és Ralph Fiennes (M) visszatérésére is a filmben. A produkció a tervek szerint 2019. november 8-án kerül az amerikai mozikban.

(Borító: express.co.uk, Fotó: variety.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/49949/pics/lead_800x600.jpg
adaptáció,akció,James Bond,krimi,Rövidzárlat,thriller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?