Blogolj!

Világhírű balerináról rendez filmet Madonna

A Deadline számolt be róla, hogy Madonna fogja filmre vinni a Sierra Leone-i balett-táncos, Michaela DePrince történetét.

Annyira nem új a rendező szerepe a popdívának, ugyanis ez már a harmadik alkalom lesz, hogy bevállal egy rendezést. Eddig a 2008-as Mocsok és bölcsesség, valamint a 2011-es W.E. című filmek viselik a kézjegyét, amelyek nem igazán nyerték el a kritikusok tetszését. 

Az énekesnő DePrince és anyja 2014-es bestselleréből fog dolgozni, ami anno a Taking Flight: From War Orphan to Star Ballerina címmel került a polcokra. Kétségtelen, hogy az afrikai táncos élete valóban filmért kiáltott, Sierra Leonéban született, ahol apját 3 éves korában megölték, biológiai anyja pedig egy héttel később halt bele a lázba és az éhségbe. Itt még mindig nem értek véget a megpróbáltatásai: később három testvére is fiatalon halt meg, majd  nagybátyja egy árvaházba vitte, ahol végül rámosolygott a szerencse.

Egy amerikai, tizenegy gyerekes család örökbe fogadta, akik hamar felismerték a lány tehetségét, és New Yorkban tanulhatott táncolni, 17 évesen már Dél-Afrikában lépett fel, azóta pedig már Beyoncéval is dolgozott. 

(Borító: hoyestado.com) 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/49887/pics/lead_800x600.png
életrajz,Madonna,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?