Blogolj!

John Travolta főszereplésével érkezik a Limp Bizkit frontemberének új rendezése

Nem hittük, hogy ez egyszer megtörténhet, de tessék itt van: Fred Durst rendezi John Travoltát a Moose című thrillerben, amit részben a frontember íróként is jegyez.

Sajnálatos tény, hogy Travolta is látott már szebb napokat a karrierje során, de azért mégis csak egy kétszeres Oscar-jelölt, több klasszikust is magának tudható színészről van szó. Azt azért még korai lenne megmondani, hogy Durst filmje gyarapítja vagy enyhíti majd Travolta rossz döntéseinek a sorát, de az már biztos, hogy hozzáláttak a forgatáshoz.

via GIPHY

Az énekesnek nem ez lesz az első rendezése, ugyanis több rövidfilm és videoklip mellett ő készítette a Charlie Banks: Az élet iskolája (2007) és az Esélyekkel szemben (2008) című nagyjátékfilmeket is. A készülő filmben Travolta egy kattant rajongót alakít majd, aki a Devon Sawa (Végső állomás) által játszott filmsztárt követei minden hova, tönkretéve ezzel a színész életét. 

A sztori részben Durst saját élményein alapszik, hiszen neki is volt olyan őrült rajongója, aki évekig zaklatta őt. A Moose feltehetően 2018 végén, vagy 2019 elején kerül a mozikba.

(Borító: nme.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/49607/pics/lead_800x600.jpg
John Travolta,Rövidzárlat,thriller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?