Blogolj!

Gary Oldman fia szerint apja sosem volt erőszakos

Mi is megírtuk, hogy az Oscar-gála után szinte egyből lecsapott Donya Fiorento, Gary Oldman volt felesége a friss Oscar-díjas színészre és az Akadémiára, mondván nem igazán érti, hogy mi történt a #metoo-val és a Time’s Up-mozgalommal, ugyanis két olyan embert is díjaztak az est folyamán (a másik Kobe Bryant), akit eddig zaklatással vádoltak.

Fiorentino még 2001-ben azzal vádolta meg Oldmant, hogy a négyéves házasságuk alatt fizikailag és érzelmileg is bántalmazta őt. A színész persze tagadta, hogy bármi is igaz lenne belőle és elmondta, hogy a exe egy elmérgesedett gyermekelhelyezési perben próbálta felhasználni ellene a hamis vádakat.

Azóta már Oldman Gulliver nevű fia is megszólalt az üggyel kapcsolatban, aki a Varietynek juttatott el egy írást, amelyben elmondta, hogy édesapja soha nem bántalmazta az édesanyját. 

Felkavaró és fájdalmas látni, hogy megint ezekről  vádakról írnak az újságok, főleg, hogy évekkel ezelőtt lezárult az egész. Apám ügyében csak ártatlanságról lehet beszélni. Sosem volt semmilyen bűn.

Azt is hozzáfűzte, hogy a gyermekelhelyezési perben annak idején Oldman javára döntött a bíróság, ami szintén azt bizonyítja, hogyha az apja valóban egy erőszakos feleségverő lenne, akkor ez nem így történt volna. Kihangsúlyozta, hogy az is sokat mondó az ügyben, hogy ilyenkor a bíróságok általában az anyáknak szokta odaítélni a gyereket. 

Apám az egyetlen igazi vezérlő csillagom, az egyetlen hősöm. Ő az az ember, akivé egy nap én is válni szeretnék. Az, hogy ő és csak ő nevelt, áldás volt, amiért egész életemben hálás leszek. Anyám élete nagy részében szomorú és zavart ember volt. Tény, hogy ő hozott erre a világra, de nem ő tanította meg, hogyan legyek a részese. Ez a hazugság, az összes hazugsága, a dolgok, amelyekben él, mind „az ő igazsága”, ami csak fájdalmat és nehézséget okozott apámnak és mindannyiunknak ebben a családban. 

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/49570/pics/lead_800x600.jpg
Gary Oldman,Oscar-díj,Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?