Blogolj!

DiCaprio után újabb nagy név csatlakozott Tarantino következő filmjéhez

A Variety számolt be róla, hogy Leonardo DiCaprio után újabb nagyágyú csatlakozott Quentin Tarantino a Manson családról készülő filmjéhez.

Az illető pedig nem más, mint Brad Pitt. A film már munkacímet is kapott, egyelőre a Once Upon a Time in Hollywood címen fut és most is, mint mindig Tarantino jegyzi a forgatókönyvet is. A történet pedig 1969-ben játszódik majd Los Angelesben. 

DiCaprio egy egykori tévésztárt, Rick Daltont fogja alakítani, akit anno egy westernsorozat emelt fel a sztárok közé, de már leáldozóban van a csillaga. A frissen csatlakozott Pitt pedig egy Cliff Booth nevű alakot, aki már régóta Dalton kaszkadőre. Úgy fognak a Mason családhoz kapcsolódni, hogy Dalton Sharon Tate szomszédja lesz. 

Már öt éve dolgozom a forgatókönyvön, életem nagy részében Los Angelesben éltem, beleértve 1969-et is, amikor hétéves voltam

- nyilatkozta Tarantino a filmmel kapcsolatban. Azt is hozzátette, nagyon izgatott, hogy elmesélhet egy történetet a városról és arról a Hollywoodról, ami már nem létezik. 

Korábban amúgy már Dicaprio és Pitt is dolgozott a rendezővel, előbbi a Django elszabadulban, utóbbi pedig a Becstelen Brigatykban, de közös filmben még nem játszottak. A filmet a Manson család terrorjának 50. évfordulóján, 2019. augusztus 9-én fogják bemutatni

(Fotó: minhaserie.com.br)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/49272/pics/lead_800x600.jpg
dráma,Quentin Tarantino,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?