Blogolj!

Oscar-totó: Legjobb férfi mellékszereplők

A legjobb női mellékszereplők után folytassuk a sort a férfiakkal. Borzasztó erős a mezőny, mi mégis megpróbálunk tippelni, vajon ki lesz a befutó.

Willem Dafoe (Floridai álom)

A Floridai álomról egyöntetűen jó kritikák jelentek meg, így pedig elmondható, hogy Dafoe tehetsége újra bizonyítást nyert, de ellenfeleit nézve valószínű, hogy lemarad idén az aranyszoborról.

Woody Harrelson (Három óriásplakát Ebbing határában)

Mert például ott van Harrelson, aki bár keveset játszik a Három óriásplakátban, de minden egyes mozzanata csodás. Ezzel a pár perccel lenne szép nyerni.

Richard Jenkins (A víz érintése)

Jenkins bármiben szerepel, a maximumot hozza. Nagybetűs színész, aki hiába nyújt megint hibátlan alakítást, karaktere ennek ellenére nem épp nyerő ebben a felhozatalban.

Christopher Plummer (A világ összes pénze)

Mert nem szabad elfeledkezni arról, hogy a Spacey-botrány miatt rohamtempóban újraforgatott A világ összes pénze és legfőképp Plummer jelölése egy kemény saller Spacey felé. A jelölés így borítékolható volt, a nyerés viszont kétséges.

Sam Rockwell (Három óriásplakát Ebbing határában)

Hiszen itt van az a Sam Rockwell, akit mindenki ismer, és elismer, de valahogy a nagyközönség sokszor elfelejti a nevét. Most itt van a nagy lehetősége (teljes joggal), és a díjszezon eddigi állása szerint nem elhanyagolható az esélye.

Aki szerintünk nyerni fog: A három óriásplakát Ebbing határában nagy favorit idén minden díjkiosztón, beleértve természetesen a színészeket is, így bár Harrelson nagy kedvenc, viszont röpke az ideje, így Rockwellnek sokkal nagyon az esélye.

Aki szeretnénk, hogy nyerjen: szintén Rockwell, nem vitás, így megy neki a drukkolás (és reméljük a díj is).

(borító: filmbuffonline.com, képek: imdb.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/49247/pics/lead_800x600.jpg
lista,Oscar-díj,Vegyes vágott
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?