Blogolj!

Zaklatás miatt ment tönkre a hollywoodi karrier

Emlékszünk még Brendan Fraserre? Ha valami rémlik, akkor is biztos, hogy A múmia-filmek és kb bármelyik kilencvenes évekbeli filmje jut eszünkbe. De mi az oka annak, hogy hosszú évek óta nem látjuk sehol a színészt?

Ha látjuk is, akkor se kérünk túl sokáig belőle, mert Fraser, akiért lányok tömege volt oda meg vissza, most már csak árnyéka önmagának. Nem szimplán az öregedésről van itt szó, hanem az állandóan nyúzott, gyötrött külsőről, a haldokló karrierről nem is beszélve.

A színész most egy hosszú interjúban fejtette ki, hogy mégis mi a fene is történt vele. Elmondta, hogy A múmia harmadik részében is már nagyon a végét járta, az akciójelenetekre nagyon készült (ahogy a többi filmnél is), de egyszerűen nem bírta már úgy, mint régen.

Voltak jobb napjai

Emellett az sem elhanyagolható, hogy 2003-ban egy, a Hollywood Foreign Press Association által szervezett gálán az akkori elnök, bizonyos Philip Berk molesztálta, vagyis nem épp szokványos helyeken tapogatta Frasert.

Berk persze ezt tagadja, de Fraser állítja, hogy emiatt az eset miatt bélyegezték meg őt, sőt, azt is gondolta, hogy a filmes szervezet kivételezik vele negatív értelemben.

Más férfi is mesélt már molesztálásról: pár hónappal ezelőtt Terry Crews volt az, aki előállt a sztorijával, miszerint egy bulin egy producer tapogatta.

(képek: pagesix.com, diply.com)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/49036/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?