Blogolj!

Újra sztárok árasztják el Budapestet

A filmgyártás egyik kedvelt helye Budapest, ami nem meglepő, hiszen a filmesek viszonylag olcsón tudnak dolgozni kiváló szakemberekkel. Így nem is kellett sokat várni, hogy Antonio Banderas után újra sztárok lepjék el a fővárost.

Antonio Banderas épp Budapesten karácsonyozik

Ha az ember szemfüles, akkor simán összefuthat a Desperado sztárjával a budapesti forgatagban. Ezt maga Antonio Banderas is bizonyította, ugyanis feltöltött magáról egy videót, ahogy a karácsonyi vásáron jön-megy a Szent István téren. Banderas egyébként nem először jár nálunk, ugyanis még a kilencvenes években az Evita című film forgatása miatt utazott a fővárosba, illetve Tom Hanksszel pózolt itt, és tavaly pedig a Budai Várban járt.

Rosamund Pike főszereplésével forog nálunk a kétszeres Nobel-díjas kémikus, Marie Curie életéről szóló film, aminek címe stílusosan Radioactive, a rendező pedig az az iráni Marjane Satrapi, aki a Persepolist is jegyzi.

Pike amúgy nem először dolgozik Budapesten, pár évvel ezelőtt a Himmler agyát Heydrichnek hívták című mozit is itt forgatták.

A Radioactive értelemszerűen Marie és Pierre Curie kapcsolatáról és munkásságáról fog szólni, amibe természetesen a tudományos szálat is beleszövik, a radiokaktiviás történetét fogják elmesélni egészen napjainkig.

(kép: variety.com)

Címkék: Rövidzárlat
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/48961/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?