Blogolj!

Az Oscar-díjas színésznő egy ideig csak politikával fog foglalkozni

Igazi sikertörténetet tudhat maga mögött Jennifer Lawrence, hiszen a névtelenségből néhány év alatt Hollywood egyik legjobban keresett színésznőjévé küzdötte fel magát, négyszer jelölték már Oscarra, amiből egyet be is húzott és még mindig csak 27 éves.

Volt egy idő, amik úgy érezte az ember, hogy minden, tényleg minden filmben ő van, most azonban változni látszik a helyzet: az Oscar-díjas színésznő ugyanis úgy döntött, hogy egy időre felhagy a filmezéssel, hogy a politikára koncentrálhasson.

Lawrence a Budapesten forgatott Vörös veréb sajtókörútján jelentette be, hogy a következő évben nem fog filmszerepeket vállalni.

Kiveszem a következő évet. Egy szervezettel fogok dolgozni, a Represent.Us részeként, ahol az lesz a célunk, hogy minél több fiatalt vonjunk be a politikába. Ennek az egésznek semmi köze a pártpolitikához, az a küldetésünk, hogy harcoljunk a korrupció ellen, és hogy rendbehozzuk a demokráciát.

 - mondta a 27 éves színésznő.

Az általa említett non-profit csoport az összefogásra buzdítja az embereket, szerintük ugyanis, ha le tudják győzni a korrupciót, akkor minden más problémát is.

(Fotó: idly.craveonline.com)

1
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/48829/pics/lead_800x600.jpg
Jennifer Lawrence,politika,Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Adél 2018-02-19 23:03:07
Beleesett egy anarchistába.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?