Ilyen az, amikor egy albínó gorillával zúz a Szikla

Dwayne "Szikla" Johnson sem az az unatkozós fajta, hiszen folyamatosan dolgozik és csak úgy ontja az akciófilmeket és a vígjátékokat. Legutóbb a Jumanji újraértelmezéseb robbant kasszát a mozikban, a Super Bowl alatt pedig megérkezett az első kedvcsináló a Felhőkarcoló című újabb akciójához is, de még mielőtt abban láthatnák a Rampage: Rombolásban fog mindent lezúzni.

A Brad Peyton (Törésvonal) rendezésében érkező újabb eszement akcióban a Sziklának ezúttal egy óriás albínó gorilla (igen, az) lesz a legjobb cimbije, akivel mindent lerombolnak, na de azért majd embereket is mentenek. A pusztításhoz már a másik magyar előzetes is befutott, amibe az akció mellett már humort is csempésztek.

A sztori szerint Davis Okoye (Johnson)  főemlőskutató már gyerekkora óta neveli George-ot, a hétköznapinak semmiképp sem nevezhető  óriásgorillát, akivel eléggé ragaszkodnak egymáshoz. Azonban egy nap minden megváltozik, amikor egy egy titokzatos genetikai kísérlet áldozatává válik George, melynek következményeként nemcsak óriásira nő, hanem barátságos házigorillából átmegy pusztító vadállatba. És ez még mindig nem elég, ugyanis tombolása közben több ragadozót is megfertőz.  Okoye, hogy segíthessen a barátján szövetkezik egy kétes hírű tudóssal, aki kidolgoz egy ellenanyagot, amellyel újra szelíddé változtathatják az elszabadult George-ot. 

A Rampage: Tombolás április 12-én kerül a magyar mozikba.

(Fotó: hdwallpapers.in)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/48729/pics/lead_800x600.jpg
akció,Dwayne Johnson,előzetes,Rövidzárlat
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?