Blogolj!

Hasselhoff és Schwarzenegger együtt harcol Hitler ellen

Egyre komolyabb nevek csatlakoznak a pár éve még poénnak indult rövidfilm, a Kung Fury egész estés etapjához.

David Sandberg T-rex háton gépfegyverrel lövöldözős Hitleres agymenése már a 2015-ös megjelenésekor kultikus magasságokba emelkedett, de még ennek ellenére sem gondolta volna senki, hogy az akkor baromi nagyot ütő gegparádé a filmvásznon is helyet követel majd magának.

Pedig megtörtént. David Hasselhoff az elsők között volt, aki aláírt a folytatásra, ami nem okozott nagy meglepetést, hiszen a rövidfilmben is nagyot ment a karaktere. A napokban pedig még egy kétszeres Oscar-jelölt színészt is sikerült megszereznie a rendezőnek, Michael Fassbender személyében.

Hozzájuk csatlakozott most az Osztrák Tölgy, Arnold Schwarzenegger is tovább erősítve a 80-as évek nosztalgiafaktorát. Ha minden igaz, Schwarzenegger az Egyesült Államok elnökét fogja majd alakítani a készülő produkcióban.

A Kung Fury II története – az eredeti kisfilmhez hasonlóan – 1985-ben fog folytatódni Miamiben. Kung Furynak és csapatának egy titokzatos gonosztevővel kell majd felvenniük a harcot, aki a Führer számára kívánja megszerezni a végítélet fegyverét.

(Fotó: 24.hu)

https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/48661/pics/lead_800x600.jpg
akció,Arnold Schwarzenegger,David Hasselhoff,Michael Fassbender,rövidfilm,Rövidzárlat,vígjáték
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?