Nem volt hatos a lottón
Nyerőszámok: 9 (kilenc), 21 (huszonegy), 22 (huszonkettő), 29 (huszonkilenc), 31 (harmincegy), 45 (negyvenöt). Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt. 5 találatos szelvény 32 darab, nyereményük egyenként 435.200 forint; 4 találatos szelvény 1.958 darab, nyereményük egyenként 7.115 forint; 3 találatos szelvény 34.816 darab, nyereményük egyenként 1.825 forint.
Blogolj!

De mi köze van a Metallicának egy sorozatgyilkoshoz?

Épp forog a hírhedt sorozatgyilkosról, Ted Bundyról szóló mozi, amiben – bár nehéz elképzelni elsőre – Zac Efron alakítja Bundyt. A filmben nemcsak ez a szokatlan, hanem James Hetfield, azaz a Metallica frontemberének jelenléte is.

Nemrég jött ki egy forgatási fotó Efronról és Hetfieldről, ami az Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile munkálatai közben készült, és bár meglepő lehet a választás, ami az énekest illeti (pláne, hogy ez az első komolyabb filmszerepe), de a rendezővel, Joe Berlingerrel már korábban is dolgoztak együtt a Metallica: Some Kind of Monster című rock-dokumentumfilm készítésekor.

Hetfiled egyébként azt a Bob Hayward nevű rendőrt alakítja majd, aki letartóztatta Bundyt 1975-ben és a színészgárda többi tagja is izgalmas válogatás, ugyanis ott van még Lily Collins, John Malkovich, Jim Parsons és Haley Joel Osment is. 

Címkék: Rövidzárlat
https://filmszakadas.blogstar.hu/./pages/filmszakadas/contents/blog/48561/pics/lead_800x600.jpg
Rövidzárlat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?